Sportkommentatorer och diverse annat (Elin)

Efter en sjusovning till klockan 8.50, gjorde jag mig iordning på en kvart och begav mig till Sara för 8 timmars och 40 minuters grupparbetande. Nu är arbetet äntligen klart! =)

Sen gick jag hem och åt kyckling, och det var faktisk inte så gott. Jag måste börja äta annan mat än bara kyckling, kyckling, kyckling dagarna i ända. När jag gick hem genom Tybble så kände jag en doft av falukorv (det är faktiskt sant), och därför ska jag nog äta det imorn. Ungsbakad falukorv med äpple, lök och senap. Och pulvermos. Oj, nej, man ska visst ha ost också, det glömde jag att köpa!

Idag har jag sett på fotboll för andra gången på en vecka. Det är troligtvis rekord. Det började i fredags med att jag fick någon slags konstig idé om att jag ville gå på fotboll. Det har aldrig hänt förut. (En annan dag för inte så länge sen fick jag för mig att jag ville spela ishockey, vilket jag aldrig gjort förut, och inte gjorde då heller). I fredags var matchen i alla fall sådär. Idag var den däremot riktigt rolig. Jag har dessutom kommit på att detta kan vara en bra terapi för att bota min bollrädsla. Descensibilisering eller nåt sånt tror jag det kallas va? (behaviorsimen). Visserligen tror jag inte det hjälper så mycket eftersom jag rycker till ungefär en gång var tionde sekund. Även om det är så att bollen flyger i motsatt riktning mot vart jag befinner mig. Sara och Stina lovade i alla fall att slänga sig över mig om bollen kom åt mitt håll.

I vilket fall; idag åkte jag, Sara och Stina med Deniz och Jonathan för att kolla när deras korpen-lag skulle spela. Det var dom mot Pumporna (dom såg ut så). Matchen var 2 gånger 20 minuter (lagomt), och i pausen försökte Deniz ta över rollen som tränare fast det var första gången han var med och spelade. Dessutom var det en i deras lag som råkade göra ett självmål. Jag, Sara och Stina förde några intressanta fotbollsdiskussioner under matchens gång:

Jag: Är inte du rädd för att få en boll i ansiktet?
Sara: Nej, för jag har reflektion.


Jag: Vad hände nu, sprang dom med bollen utanför planen? Får man göra så?
Sara: Nej, dom kastade in den.. Hänger du inte med i matchen?
Jag: Nja..
Stina: Vet du vad det kallas då?
Jag: Koncentration?
Stina: Nej..
Jag: Fokusering?
Stina: Nej, inkast!


Jag:
Inkast och straff är väl ungefär samma sak va?
Sara: Nja..  (utlägg om skillnaderna)
Sara igen: Sen finns det ju offside och offpist med.

Jag tror fotboll och alla andra sporter skulle bli mycket intressantare om vi var kommentatorer.

Sen måste jag ta upp en annan liten rolig sak som Sara tyckte att jag skulle skriva med. Fast jag tror inte att det är så kul för er som inte läser till socionom. Idag missuppfattade Sara namnet på en författare. Han heter Bernler i efternamn, och sen trodde Sara att han hette Cajvert i förnamn, fast det var egentligen efternamnet på hans medförfattare. Men då kom vi att tänka på; tänk vad roligt det vore om man hette Caj-Bert i förnamn och Cajvert i efternamn. Caj-Bert Cajvert. hihi.


Slutligen ett nytt ord: Tantcykling.
(När man ser några tanter vara ute och cykla i grupp, så kan man säga; "åh, en tantcykling!").


Kommentarer
Postat av: sara

Hahahahahahahahahaha :D

2009-05-19 @ 23:50:51
URL: http://sarablabar.blogg.se/
Postat av: Anki

Hahaha, ja jag tror definitivt att tv-sporten kommer att ringa er efter det här inlägget:)



Kram

2009-05-20 @ 11:40:52
URL: http://lamasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0