halloween (stina)

Se jag behöver inte ens klä ut mig på halloween ju haha!
Skrämmer jag er så förstår jag er, men det är lungt det är jag.
Snart dags för bravader hejhej!

Happy Halloween!

fest är helgens ord (stina)

Kom just hem från skolan har fått respons på mitt och karins första paper på uni. Och ja jag kan säga att jag är väldigt stolt över oss just nu:). Vi blev godkända och jag är så glad för det. Nu är det bara G på tentan som jag ska sätta! Och det ska jag göra!

Nu väntar jag bara på att Nina ska svara på msn sen börjar det dra ihop sig mot festfasoner med självaste lärarna alltså lärarstudenter. Kul, men jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till. Tänk om jag inte får komma in om jag inte klär ut mig.:S.

Trevlig helg sup och svälj, det ordet har aldrig kommit från mig kännde bara att jag var tvunge att skriva så.

fantastiskt underbart (Elin)

Nu är tentan avklarad. Satt från 13.00 till 18.30. Herregud vad jobbigt det var. Jag har fortfarande träningsvärk i handen efter skrivandet, och skavsår på tummen! I vilket fall så måste jag ha klarat den. Skrev 21 sidor. Det kändes som att jag kunde allt rätt bra, förutom sista frågan, där jag bara skrev 5 sidor svammel. Men om jag klarar resten så spelar det ingen roll. Jag kan iaf säga att jag föredrar hemtentor framför salstentor, för det här har varit värdelöst. Men nu är det över!  =)

Nu tvättar jag. Skulle ha gjort det imorn, men tänkte att det är skönt att ha det gjort eftersom jag måste packa imorn. Dessutom måste jag till vårdcentralen och göra lite tester. Mamma tyckte att jag skulle göra halsprov, näsprov och blodprov. Haha. Säger jag det till doktorn tycker han nog bara att jag är fjantig. Men i Indien finns det faktiskt ingen vårdcentral, och nu har jag inte kunnat andas genom näsan utan nässpray på 8 dar. Dessutom hostade jag oavbrutet mellan 9-12 idag. Jag hördes tydligen i hela korridoren. Jag har faktiskt hostat varje dag i en vecka nu, dock inte mellan 9-12 varje dag. Så välplanerad är jag inte.

I vilket fall känns allting jättebra nu i övrigt!
Nu ska jag ner och hämta min tvätt.
hejdå

enjoy! (stina)

Idag mår jag istället prima tror jag till skillnad från igår, nu har jag smält det. jepp :D. Tack för kommenterena:).
Pratade med lillebror en stund oxå känndes bättre då med. Han är en bra lyssnare och säger inte så mkt tillbaka, så jag får tiden att babbla på:D.
Lycka till idag Elin! Du klara det som vanligt.
Idag ska jag träffa gruppen och diskutera friskolor, Va tycker vi om det!? Hmm Svår fråga. För det är ju både bra och dåligt. Vill egentligen bara göra allt på e gång när det gäller skolan, men jag måste lära mig att ta en dag i taget.
Ska till systemet med för imorn äre fest!:) gött.

Då får jag visa mitt rätta jag när det äntligen är halloween. Demon stina med horn i pannan.

inavel var det va? (stina)

Ibland får jag verkligen en känsla av att allt som gör en ledsen bara följer efter en dag ut och dag in.
Idag på kvällen blev jjag ledsen. Jag förstår inte varför blr det såhär. Varför gör folk så dumma saker eller varför sårara folk varann på ett så psyikist sätt. Nu vill jag bara skriva ett hatmail och ringa mamma. Fast det vore bara dumt varför ska jag bry mig. Men det är klart som fan att jag bryr mig. FAN!
Jävla människojävlar. Varför är människan en som feg och outvecklad sak. Om jag skulle se dig nu skulle jag bara vilja blunda och vända ryggen mot dig. Nedrans förstörare. Egentligen talar jag till två personer. Jävla svin.
Men som sagt så ska jag inte bry mig, För det bevisar bara att jag är starkare än dig /er.
Jag kände mig som en av er, jag trivdes, nu känner jag bara att ni vänder mig ryggen. Jag finns inte längre. Vet inte ens om jag vill finnas för er. Men jag har ändå älskat dig/er.
Skit inte i mig! Och förstör inte mitt fucking liv.

Hur tråkigt kan det bli? / allt handlar om inställning (Elin)

Ungefär såhär tror jag. Om exakt ett dygn minus några minuter är det slut på dethär, och därför borde jag bita ihop och plugga på nu. Fattar inte att det kan gå så segt. Får riktigt dåligt samvete för att jag sitter framför datorn nu istället, men det är verkligen sjukt tråkigt och sitta och försöka få grejer att fastna i huvudet. Antagligen kan man ändå mer än man tror.Tråkigttråkigttråkigttråkigt. Hoppas jag klarar tentan i vilket fall, annars vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Jag får rysningar av tanken på att behöva läsa mer om vetenskaplig metod efter imorn. haha.

För att byta samtalsämne. Det finns en som jobbar på ica, som alltid är så glad och trevlig och pratar med alla. Hon ser aldrig trött eller uttråkad ut och det ser alltid ut på henne som att hon verkligen trivs och tycker att hon har världens bästa jobb (och jag tror inte att det är för att man ska se glad ut i när man sitter i kassan, för dom flesta andra är skitgriniga). Jag beundrar verkligen såna personer. Att jobba i kassan på ica är väl troligtvis inte hennes drömjobb och det hon drömde om att göra när hon var yngre, men det ser ut på henne som att det är hennes drömjobb och då blir det ju mycket roligare. Det smittar av sig också.  Allting handlar ju faktiskt om inställning. Vad mycket bättre det var om man kunde vara glad över det man har, sluta gnälla och sluta tro att gräset alltid är grönare på andra sidan. För det tror jag oftast, och det blir ett väldigt springande om man ska ta reda på det hela tiden :)

majs fortsättning (stina)

Jag slängde halva majs burken. Gud vad oanständigt av mig, men testa att äta bara majs väldigt länge det blir väldigt äckligt.
Jag skriver om så intressanta saker idag känner jag. hoppas ni känner samma sak.

majs (stina)

glömmde säga en sak om majs. Om man sväljer majs hela då kommer dom oxå ut hela.
Ofräscht men sant!

didaktiska val (stina)

Jag gjorde ett didaktiskt val och jag vet att jag gjorde rätt på en gång, det känns så bra:D.
Tack för att jag gick och spådde mig också. haha Jag tror äligt talat på det! Jag är så lättlurad. Nej, men det är sant!
Tänk att jag kan tänka tillbaka på det och se vad jag ska göra för val egentligen. Det är bra för mig som är så velig och besvärlig när det gäller beslut. Men om man nu då sm jag är så lättlurad så tar man sina beslut efter av vad spåtanten sagt. Det sitter lixom just nu i bakhuvvet hela tiden. Men vad fan skit samma. Jag är glad.

Nej nu ska jag äta en hel majsburk, om jag inte orkar allt lovar jag att jag kommer slänga den. Men jag vill inte slänga så vad ska jag göra istället. Hmm spara men hur. Kan man spara lite majs.
Nej , jag får helt enkelt mata fåglarna utanför med det. Fast ett problem jag har inte sett några fåglar.
Det är bra Jag gillar inte fåglar.
Jaja dags att äta. Elin ring om du vill veta om mitt didaktiska val. Och om du vill höra mig säga grattis till dig för din hemtenta. Och om du har lust att veta hur många majs jag har ätit. Ring och plinga för nu börjar jag äta.

VG! (Elin)

Jag fick VG på hemtentorna! Det trodde jag aldrig.. Nu släppte en sten från mitt hjärta, tänkte jag säga, eller från min rygg eller vad man säger :) Gud vad skönt och ha lämnat en av dom där vetenskapsgrejerna bakom sig iaf, nu gäller det bara att klara tentan på torsdag med, så är det klart sen :)

Idag har vi haft seminarie inför Indien-resan och nu känns det rätt så lugnt faktiskt, kommer inte vara överdrivet mkt att läsa. Den enda stora grejen är ett arbete som vi ska skriva, men vi har drygt två veckor till efter vi kommit hem på oss att göra det klart.

Det ska bli så skönt att åka nu! Lite stressad bara, men nu känns det som att jag börjar få kontroll på saker och ting. Om jag kunde bli frisk någon gång bara. Hostar hela tiden.


hittade en jättebra cover på Cat Stevens the first cut is the deepest igår när jag kollade på one tree hill, nästan bättre än den riktiga. Jag visste inte att Sheryl Crow var så bra, har aldrig lyssnat på henne förut.



Dra, konto, kod, ångest. (stina)

Kollade på tv imorse och nu kom jag på vad ag vill köpa som jag ska köpa. Hmm alltid är det nått som jag vill köpa.
Först måste jag köpa en bläckpatron till min skrivare eftresom gubben gav mig fel när jag handlade sist. Attans gubbe!
Så 1. Bläckpatron.
2. En svart kappa till vintern. En jätte snygg med mudd nertill hoppas jag hittar den har nämligen glömt vart jag såg den. Attans!
3. ska köpa ny rengöringslotion + ansiktsvatten i samma märke. L300 jätte bra mot min torra hud! rekomenerar. Ska nog med köpa nattkräm i det.
4. Nej nu får jag ge mig ingen nr 4, men jag ska ju på halloween fest på fredag så jag måste köpa dricka.
5. Och sen vare en sak till jag vill ha en ny mp3 och en ny mobil:P. Och ett singstar spel som jag såg på åhlens.
6. Mat också det är ju egentligen viktigast, men inte just för tillfället:D.

ikväll ska jag på bio allafall step brother + kinamat innan:)

jag kan! (stina)

Jag är bättre än vad jag tror det sa alla fall mamma. Hon brukar ha rätt. Hon är verkligen bra att prata med om allt för det har jag just gjort. Jag kom och tänka på när jag jobbade på transcom. Det var faktiskt en helt sjukt rolig tid. Jag saknar verkligen de som jag jobbade med:). Sen jobbade jag i motala det var med trevligt men inget slog mc donalds. Häligaste personerna! Saknar verkligen er!
En gång skulle jag bli damsugarförsäjare, men jag är glad att jag inte tog det jobbet mer än en dag.

Nu ska jag bli lärare och jag tror jag passar bra som det. Jag har redan börjar planerat lite grann, men det är hemligt.
Jag bara längtar tills jag är klar och har klarat allt. och till jul längtar jag såklat med:D.

Ska iväg till elin sen:D. hejhej

Succé Fredag (stina)

Gårdagens bravader blev succé:D. Hehe trevligt hos mig, sen drog vi oss till mm-baren för att få lite mer vätska i oss och lite mer folk omkring oss. Trevligt vare och natta var dj på mm-baren. Så madonna spelades!:D.
Där träffade vi några som vi sedan tog sälskap med till stain där vi tillbringade kvällen på dansgolvet.
När natta och erika hade åkt hem senare på kvällen stannade jag och elin kvar utanför satin ett bra tag sen örjade vi vandra hemåt.
Vi fastnade på Engelbrektsgatan och fick några vänner:). Sen fortsatte vi och gå. När vi hade gått på Engelbrektsgatan i ca tio minuter hör vi att någon närmar sig bakom oss. Och pom, våra nyblivna vänner hade följt efter oss för de ville ha efterfest. Vi var trötta men stod ändå från klockan typ 2 till fyra på Engelbrektsgatan men våra vänner och pratade. Mkt trevliga face.
Sen sov jag hos elin för jag vågade inte gå hem själv.
Mkt trevlig fredag hoppas alla tyckte det:). Och jag drack jäkligt mkt men jag hade kul och blev normalt full och glad:)

Here I go again (Elin)

No, I don't know where I'm going
But, I sure know where I've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
And I've made up my mind,
I ain't wasting no more time
Here I go again

Though I keep searching for an answer,
I never seem to find what I'm looking for
Oh Lord, I pray
You give me strength to carry on,
'Cos I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known,
Like a drifter I was born to walk alone
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time


FEST =)

fest hos mig. (stina)

Nu är jag glad för en persons skull. Hoppas det blir bra för dig. För det mest har löst sig för mig, du är värd det lika mycket du.

Imorgon är det fest och jag var på systemet själv idag för första gången. Gubben i kassan bara. -Ja, nu är det ju så att man ser så ung ut, det är bäst u inte har glömmt lägget hemma.:D. tur att jag hade med mig det. Skulle aldrig glömma det:).
Praktikslut imorn med för denna period. trevligt som fan har det vart.

Fest hos mig!

35 timmars resa.. (Elin)

Fick just reda på hur lång tid våran resa kommer ta till Indien. Åker från Örebro den 2/11 kl 21.30, och är framme i Trichy den 4/11 kl 13. Herregud! (Men då ligger dom endera 4,5 eller 5,5 timmar före oss, så på svensk tid hade det väl blivit kl ca kl 8.00 den 4/11). Det är iaf typ 35 timmar. Och vi kommer få spendera en natt på Arlanda och en natt på flygplatsen i Chennai.
Med tanke på att man går upp på morgonen den 2/11 och inte får sova i en riktig säng förrän natten den 4/11 så kommer man nog inte vara på sånt glatt humör när man kommer fram. haha. Först tåg/buss till Arlanda i 4 timmar och typ 4 timmar på flygplatsen där. Sen flyg i 13 timmar, med ett byte. Sen typ 7 timmar på flygplatsen i Chennai och sen tåg i 5 timmar! Fräsch kommer man också känna sig. Det är det värsta med att flyga man känner sig alltid så äcklig när man kommer fram, när man flugit länge, också känner man sig alltid så konstig. aja. .

Idag är jag förkyld. Immunförsvaret är ju inte precis på topp nuförtiden. Men det gäller väl dom flesta studenter, kanske. Måste gå och köpa apelsiner och nytt echinagard. Jag orkar inte plugga mer. Det är så tråkigt så jag dör. Det komiska är att dendär spåtanten som vi var hos i somras sa att oktober skulle bli en såå bra månad. Vad har jag gjort? Pluggat, haft visdomstandsinfektion och varit sjuk. Det är allt. Så jag har svårt att se just nu iaf vad det är som är så bra med denhär månaden. Alla andra månader har varit, och kommer bli, roligare :)

Rött hår (Elin)

Sjögräsfärgen är borta och nu är mitt hår väldigt rött istället! Men förhoppningsvis bleks det lite i den indiska solen =p Hellre rött än grönt iaf. Har färgat håret 3 ggr på 5 dagar nu, så nu får det nog vila ett tag. Tack Stina som har färgat mitt hår två kvällar i rad  =) Egentligen borde jag ägnat den tiden åt att plugga, men jag ska faktiskt läsa dom sista sidorna i eliasson nu ikväll. Imorn ska jag gå igenom alla mina anteckningar och försöka få allt att fastna i hjärnan. Det är sjukt. Har typ skrivit ett och ett halvt block med föreläsningsanteckningar och sammanfattningar från böckerna. Men jag måste göra så för att det ska fastna, och det känns rätt okej nu ändå. Det värsta som kan hända är ju en omtenta, och isåfall klarar man väl den istället.

Har varit på stan idag med och köpt massa grejer på apoteket inför resan. Och några böcker som jag kanske läser istället för kurslitteraturen, eftersom jag inte har nån aning om vilken av kurslitteraturen man ska välja. Så det får nog vänta tills jag är tillbaka i Sverige. Jag åker om 11 dar, det är snart!

Nu ska jag plugga en liten, liten stund till.

Sjögräs.. (Elin)

..var nog ungefär färgen på mitt hår förut idag (och dom två senaste dagarna). Eller ungefär som en sjöjungfrus fena, eller vad det heter? Inte så vackert. Nu färgade jag håret igen, och nu är det väl typ brunrött. Jag tycker iofs fortfarande att det skiftar lite i grönt men Stina säger att det inte gör det. Jag blir så trött på mig själv att jag alltid ska hålla på att experimentera med mitt hår. Allt som allt har jag haft dom här färgerna: blond, röd, ljusbrun, mörkbrun, svart, sjögräs/sjöjungfrugrön, lejon/brandgul, pensionärsgrå, blont överhår och mörkt underhår, blont överhår och knallgult underhår, blont överhår och rött underhår, rött med orangea slingor. Det var nog allt.

Är det någon som vet nåt schampo man kan använda som tar bort gröna pigment i håret?
Läste också att man kan prova med ketchup i håret, undrar om det funkar?
Eller om man ska prova med nåt rött färgschampo eller nåt?
Säg gärna till om ni vet =)

bekämpningsstina (stina)

Nu ska jag sova efter lax och paperskrivande inte papper utan paper.
Efter att nästan ha skrivit klart allt så känner jag att helgen smyger sig på. Då blire fest minsan hemma hos mig:). Då ska mina grannar få se att jag och mina vänner också kan väsnas. Så de så!
Det blir satin isället för klaras för vi har tröttnat lite kanske?
Mina mackor blev för gamla idag och jag har inte hunnit köpa nya tills imorn. vad ska jag ta mig till? Jag får helt enkelt äta knäckebröd det vill säga om dom gamla mackorna har möglat:D.

Har också ställt ut min soppåse på min trappa och jag hoppas den inte blåser iväg för det är ju nästan storm. Träligt för den som är ute och cyklar och får min påse med skräp på sig. För i påsen ligger nämligen en hel fisk med huve och allt förutom köttet såklart. poff en fisk i fejan. hahaha

ordning och reda, party på fredag (Elin)

Jag har pluggat riktigt bra idag, men nu känner jag att det är stopp. Har nästan läst allt som jag tyckte verkade viktigt i utvärderingsboken. Kanske 20 sidor kvar. Sen är det bara en bok till! På fredag blir det fest, men bara om pluggningen har gått bra, så därför kommer den göra det =)

Lagade just världens godaste pannbiffar med!

Förresten så är jag verkligen, verkligen inte blond längre. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, nu när jag tänker efter, men nu får det lov att vara såhär ett tag. Det var ju verkligen inte snyggt med utväxen innan i vilket fall..

Funderar på att gå iväg och sola..

adios

Jag vill känna mig fri, fri, fri. Det är min filosofi, fi, fi (Elin)

“Att åka på weekendcharter till New York fixar väl vilket pucko som helst,
men det är en rejäl utmaning att få en trist tisdag i november att svänga”

 

Sant faktiskt. Mycket bra sagt.


Jag är klar med Djurfeldt OCH jag har städat mitt rum! Nu är det helg! Snart ska jag och Stina ner till stan och fixa lite grejer, äta på McD (jag blev så sugen) och sen kommer mamma o pappa.

 

Jag har lyssnat på Nationalteatern idag. Jag gillar kolla kolla. Det roligaste var när dom spelade den på den där kvarterskrogen i Göteborg. Eller det roligaste förresten? Kanske inte det roligaste jag varit med om i hela mitt liv, men rätt så kul iaf.

 


haha .. (Elin)

...till texten allra överst på våran blogg. Det var verkligen snyggt! Iallafall snyggare än innan.

Nu är alla föreläsningar på den här kursen avklarade. Bara ett seminare kvar nästa vecka, och tentan om exakt 2 veckor! Jag har faktiskt haft riktigt flyt dom två senaste dagarna.. Har plågat mig igenom nästan hela Djurfeldt (det som var viktigt). Imorn ska jag läsa kapitel 10 sen är jag klar med den boken. Bara två böcker kvar kvar..

Imorgon åker jag och Stina till Karlsdal!

Jag funderar bara över när jag ska ta mig tid och kraft att städa mitt rum? Jag tror det behövs.

Mañana, mañana..

:D (stina)

eftersom elin skrev och undrade hur man la in en video så ska jag ställa den kluriga frågan.
Hur gör man om bloggens utseende?
Nu tänker ni hahaha vad lätt. Men förklara det ni:D ,så jag förstår;)

Beyoncé (Elin)


..

jag fattar inte hur man gör för att få upp videon på bloggen?

magsjuk (stina)

Idag blev de en kort stund på vfun. Jag är magsjuk::(.
ring till mig mamma ! nångång.

hjälp! (stina)

Hjälp! Jag behöver hjälp Elin. Kan du ringa mig jag har inga pengar på mobilen. Eller säg att mamma ska ringa mig.
Mitt arbete som jag skriver får aldrig nån start jag vet inte hur jag ska börja.
Jag vill klara lärarutbildningen och jag har snart tenta också. Jag kommer inte klara det!:'(
Jag är dålig!

Behandlingshem (Elin)

Jag önskar lägga in mig på ett behandlingshem som behandlar allt. Tyvärr finns det nog inga såna, och om det finns så är nog vänteköerna fruktansvärt långa och priserna lite för höga för en fattig student. Så det är väl bara att bita ihop och hoppas att det går över. Problemet är bara att jag är så fruktansvärt nojig så fort jag får några fysiska besvär, och det har jag blivit på senare år. Undrar varför. . Men jag känner mig verkligen inte i form just nu. Herregud.

Föreläsning om 37 minuter..

gnäll och klag.. (Elin)


Har bara 14 sidor kvar som jag måste läsa i en bok nu, och då tänkte jag att "åh hurra, bara 316 sidor kvar att läsa efter det!" (som om det skulle vara något positivt). Sekunden efter kom jag på att det är 2 böcker till och ett kompendie, efter dom där 316 sidorna. Jag orkar inte ens ta mig igenom dom där 14 sidorna som jag måste läsa först och främst. Det är så sjukt fruktansvärt tråkigt, så jag har aldrig varit med om nåt tråkigare. Förutom matte, kanske..

Jag vet att jag är fruktansvärt negativ, men det har jag varit hela veckan. Kände på mig i måndags att det här inte skulle bli min vecka, och det blev det ju inte heller (förutom att det var trevligt både tors och fre kväll). Om jag inte har mindre ont imorn så måste jag ringa jourtandläkaren. Jag knaprar ibumetin hela tiden nu sen i onsdags och jag gillar inte att äta massa piller.

Det jag till största delen har ätit dom senaste dagarna är: glass, soppa, glass, soppa, glass, soppa, glass, soppa..
(men jag överdriver lite). Nu ska jag laga något annorlunda; pulvermos med ketchup!!!

hejdå

Tack och åter Tack! (stina)

Ja, mina vänner. Tack för min roliga kidnappningspresent igår. Vad snälla ni är, verkligen! Det hade jag inte kunnat anat. Haha jag var allt bra nervös där ett tag. att ni skulle ställa mig mitt på stan med nån skylt eller nått och lämna mig.
Istället fick jag ta det lungt på relaxen på g-vik. Tack! Anki Salla Natta Elin. Jag hade jätte roligt och trevligt.

Även roligt på klaras, igår var dansen vild!:D


20 (stina)

Idag är det min dag!
Jag fyller tjugo år och det ska jag fira med min otroligt braiga familj.
Vi ska ut och äta på coco thai.
Imorgon ska jag ut med mina bästa vänner och fira med en glas i handen. Jag ska även dansa hela kvällen.

Tänk att jag har levt i tjugo år..... vad har jag missat?

Visdomstandsproblem (Elin)

Det var visst inte halsmandeln jag hade ont i igår, utan visdomstanden. Hade feber inatt och imorse när jag vaknade hade jag värsta knölen mellan halsen och käken och jätteont i huvudet. Tydligen kan man få det pga tanden. Så jag ringde tandläkarn tjugo över två och fick tid kl tre. Där blev jag förvånad :) Så nu har jag fått bedövning och dom har spolat rent. Har ingen känsel i halva munnen fortfarande. Ska äta penicilin i 10 dagar, så det blir ingen alkohol för mig på fredag, men jag kan vara med och ha kul ändå :) Tandläkarn var i min ålder (max ett par år äldre) och rätt snygg med. Inte direkt drömmen och ligga och gapa för en snygg kille på det där sättet, med en varböld vid visdomstanden. haha. Men det gick bra.

Aj.. Det gör ont ända upp i örat. Blev jag hes eller får svårt att svälja så skulle jag komma tillbaka för då kan det vara farligt. Nu har jag faktiskt lite svårt att svälja men det måste väl bero på bedövningen. Det är iaf inte skönt.

Var och fikade med mamma och Inga-Maj förut på musikhögskolan :) Jag måste bara citera Inga-maj som hon sa när hon pratade om att man som ung inte ska ha så bråttom med att binda sig;

"Ta ingen prenumeration utan kör med lösnummer"

Haha, bra sagt faktiskt. Man ska inte ha för bråttom. Inte jag iallafall.

Ikväll ska Stina och jag kolla på bonde söker fru och på nåt nytt program på 5an som handlar om varför tjejer alltid dras till inte så bra killar istället för till dom snälla. Det är nåt för mig det. Ska bli intressant.

Nu blir det vikning av tvätt och pluggning en liten stund.

"lucky love belongs in teenage heaven" (Elin)

ace of base om någon undrar. haha.

Det känns nästan som att jag har feber nu. Min ena halsmandel känns jättestor på utsidan. När jag böjer på huvudet åt det hållet kommer den liksom i kläm. Det känns lite obehagligt, men jag har inte ont inne i halsen.

Idag har överhuvudtaget inte varit min dag, men alla dagar kan ju inte vara det heller. Var i alla fall ute på en 5 km lång promenad i Ånnaboda med sällskap. Det var trevligt. Även om jag har känt mig väldigt frånvarande idag. Lite som att jag har en glasburk över huvudet, hoppas det går över till helgen! Måste försöka slappna av lite, stressar upp mig så fruktansvärt mycket pga den där tentan. Det är ju inte hela världen om man får en omtenta, grejen är bara att jag åker till Indien 3 dagar efter tentan.

Nu ska jag lägga mig och kolla på dom två sista avsnitten på sista säsongen på sex and the city. Har kollat igenom precis alla avsnitt på ungefär två månader nu tror jag. Undrar vad jag ska hitta på sen?

Imorn ska jag plugga, tvätta, plugga, äta lunch med mamma på stan, plugga..

livet är en fest! (stina)

Nu känner jag för fest! Just idag börjar jag bli lite friskare men lite hes.
Jag började min praktik idag och det är underbart kul. Nu längar jag baa till jag slutar skolan och ska börja joba som lärare. Tänk att ha en egan liten klass som man får lära massa roliga saker:).
Det kommer bli så kul. Ni vet att lärare har det kul!

Ni kanske inte hart hört det än men Elin Jag Natta Salla Anki jag tänkte vi skulle ta och fira mig på fredag med lite fest. Jag fyller ju nämligen systembolag på torsdag. Det vore roligt om mina alldra bästa vänner vill fira mig med mig:D. vi kan vara hemma hos mig bara så ni vet:D. Hör av er om ni tycker det låter bra. fast jag och elin kommer med höra md er innan ändå:).

Imorgon ska jag ut i skogen med klass 2 :D.

"Så säg hur aktierna faller, säg hur kursen vänder om. Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om" (Elin)

Jag har tappat bort min sjal (hur stavas det?) 2 gånger nu och hittat den båda gångerna. Vi måste nog vara menade för varandra. Första gången glömde jag den hos doktorn och idag nånstans i teknikhuset, men jag hittade den igen några timmar senare på en papperskorg. Jag blev faktiskt jätteledsen båda gångerna jag tappade bort den. Tur att den kom tillbaka.

Jag känner mig så fruktansvärt uttråkad just nu. Jag vet att det bara är en månad kvar tills jag åker, men ändå. Det har nog med hösten att göra. Jag får alltid sån lust att bara dra någonstans. Typ packa lite grejer, ta med en lonely planet-bok och bara flyga nånstans till Sydamerika. Och sen bara resa runt lite som man känner för utan att ha nåt planerat, bo på dom billigaste hostelen och åka till ställen utan en massa turister. Min dröm vore att resa runt i Sydamerika, typ Argentina, Bolivia, Chile, Peru, Equador i flera månader. Sånt lockar mig mycket mer en att åka på nån lyxresa, jag vill att det ska vara lite äventyr. Jag tror man behöver det, eller iaf jag, när allting annat är så inrutat jämt. Jag gillar inte att ha allting planerat för mig.

Jag vill verkligen börja plugga spanska igen med. Tror jag ska kolla upp det till nästa termin, om det finns nån kvällskurs eller nåt.

Nu ska jag och boxas (På gymet alltså. Jag ska inte slå ner någon).

Lördag (Elin)

Igår var jag och Stina på Patrik 1,5. Gud vilken underbar film, man blev så glad av den :)

Det kändes skönt att vakna upp inte bakfull på en lördag med. Sov visserligen väldigt länge ändå. Till elva. Det är nästan rekord, nu för tiden. Sen har jag varit borta i brickebacken och hämtat 24 heineken, som jag fick hem i min stora väska! Har pluggat väldigt bra dom senaste 4 dagarna med. 1 kapitel om dagen. Är riktigt nöjd med mig själv. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ikväll är det fest hos Sara och Deniz.

Är inte lika blond som vanligt för tillfället heller. Har inte riktigt vant mig än, men tror att det blev bra iaf.

everything comes whit a price. (stina)

Nu kan jag äntligen lyssna på min favvo musik igen utan att tappa huvvet:D. Igårvar en dag som ändrade min ställning i livet jag kände att livet verklgen går vidare och nu är det höst och det är fina färger ute, det gör mig så glad.
Nu ska jag snart till skolan och ikväll ska jag på bio med elin. Patrik 1,2. Jag tror den är riktigt rolig:D.

Nej nu måste jag cykla. hejhej.

mitt stora val i livet

Ja att välja mella alla dessa intressanta killar blir nog det svåtasre valet jag någonsin har gjort.

Den jag kan utesluta först är väl den sista brodern. Hur kan man ha lyckotal 24! Nej där slog det slint, det är inte mitt lyckotal så jag avböjer.
hmm bakåtslickat blont hår, lite charmt men jag orkar inte åka till stockholm vill han träffa mig får han komma till min skokartong. Femstjärningt hotell för en natt! Jag gillar lyx men man behöver inte överdriva, antar att hans pappa betalar.

Jag antar att jag får välja Per populär! Han var ju framförallt den första som skrev och et var väl innan elin blev alt för överdriven:D haha.

Så per populär vart finns du?

Stinas kontaktannons

Efter Stinas kontaktannons har hon nu fått kontakt med 12 trevliga män, men hon kan bara välja en!

Så vem blir det nu; Pär Populär, Sven, Herman Mård, Karl Dyall, LarsÅke, Lars Garage, Paul Skål, DansbandsBengan, Mosklubban Urban, Ronny, Conny eller Jonny?

Nu måste du välja, Stina!

kontaktannons

Hej jag heter stina.
Jag bor i en skokartong/barak på grankottn.
Det är det som är intressant om mig. Jag är hostig också.

Närmare fakta tänker jag inte gå in på.

Min kontakt annons. haha:D.


Tråkigt (Elin)

Började läsa lite om kvantitativ metod idag, efter att lämnat in mina hemtentor. Jag kan inte hjälpa det; jag kan verkligen inte koncentrera mig! Jag har aldrig läst något så fruktansvärt tråkigt. Jag vet inte vad det är meningen att jag ska få ut av det? Det känns bara som slöseri på tiden. Men eftersom vi har salstenta på det den 30 oktober så har jag inget annat val än att plåga mig igenom det. Hela den här kursen är verkligen skittråkig (och det säger jag inte bara för att vara negativ). Dessutom är den så dåligt planerad och upplagd, och vi har inte fått några raka instruktioner alls, över nånting. Men det är väl inte mycket att göra åt, bara att ta det som det är.

Jag köpte ett par jättefina stövlar och jeans i Sthlm i måndags :) Och det är inte ofta jag hittar jeans som passar. Jag har tydligen en väldigt opassande kroppsform och benlängd för jeans. Dom jeansen jag köpte nu är också ungefär en decimeter för långa, men det viker jag upp :)

Jag vill att det ska hända något roligt! Det är hemskt vad passiv man blir utav att sitta och läsa om en massa forskningsmetoder hela tiden. Tråkigttråkigttråkigt.

RSS 2.0