frihet. (stina)

Idag ska vi åka till göteborg. Det bir härligt. Frihet!
Wohhoo fest, jag känne mig så glad just nu. Tur att det blev som det blev.
Saknar dig ibland men inte som vanligt.

idag (stina)

Idag vad jag tydligen en sjörövare och det var inte speciellt kul. trött!
hoppas elin kommer hem snart.
Jag har hämtat penagr på banken nu yes!
Jag ska inte festa ikväll.
saft!

Max egna godzilla (stina)

hallojsan! just nu sitter jag och lyssnar på det band som ajg har växt upp med the beatles. det är konstigt att såna låtar betyder så mycket för en bar för att man hörde dom jämt när man var liten.:P.

Igår var det en riktigt katastrofdag egentligen. Fast det varjävligt kul. Först var det statsgång med faddergrupparna. lite blindbock och en lek med en pinne. haha och min grupp vann!! Jag visste´t och jag blev lycklig.
Sen på kvällen var det förfest och det var med både sanning och konsekvens, guitar hero och skratt. Det var jävligt trångt där vi var men tillslut fick jag med en stol.

UTE. Frimis blev det och bussen dit gjorde mig snurrig. Jag var ganska full inne på frimis och lärde känna väldigt många konstiga människor och normala med men hehe tillslut hade jag två nollskyltar runt halsen och helt plötsligt hette jag patrik. Jag förstår att ni inte fattar vad jag menar men skitsamma det var kul. Jag dansade hela natten med mastodont mats, sebbe och massa andra. Och jag tog dansstegen även med kramp i föttrena.

Sen gick vi vidare till max i spöregn. Max hamburgerkedjan vet ni!
Jag startade ett bråk därsen gick jag hem. Haha jag buttade tydligen en tjej och hon blev galen och slog sebbe på käften.. sen fällde ja pp mitt paraflax och himmlade med ögonen. då proviserade jag tydligen henne.
Hon kan inte ha haft det lätt.

allafall skitkul kväll somsagt.

nolla= jag (stina)

Nollingen igår kväll var väl trevlit men det blev lite långtråkigt efter en stund, men jag tror det blir lte så innan man lär känna någon jättebra. Vi hade allafall några roliga tävligar. och faddergruppsindelning. Jag drack bara två cider igår men ändå känndes det som jag hade klunkat vilken skumpa som helst jag känne mig helt snrrig när jag kom hem till elin.
Jag blev full på bara det. Gud vad bra hoppas det fortsätter så då blir inte min inspak så dyr:P haha. yes!

Det läskiga med dagen igår var att en tjej slog sig ner brevid mig och hon hette Rebecka. Jag fick värsta kumpen i hasen men låtsades inte som nånting. Vi vart äve i samma faddergrupp och vi ska gå samma inriktning senare. Det läskiga me det av att spågumman samira sa att jag skulle träfa en trevlig tjej som hette Rebecka och ja där var hon. haha coolt. Jag ringde till mamma och hon bara asgarvade:Dhaha.

Nu längtar jag väldigt mycket tills jag bor på min grankotte och kan mubera om för mig själv och göra vad jag vill.:D.
Behöver vara lite ensam också eftersom jag måste läsa så mycket och jag måste läsa högt och tydligt för mig själv för att veta vad jag läser.:D.

Snart ska jag till stan och ha stadskamp. hoppas inget pinsamt händer.
hejhej

Jag har grejat nu! (stina)

Idag har jag köpt böcker fått en urtjusig ryggsäck;P. Som jag ska skutta med allamina skolböcker i.
Jag har registrerat mig på nu minadamer och herrar är jag en student vid Örebro universitet. Ikväll börjar nollningen som jag ser att Elin redan har hunnit skrivit före mig. Men jag måste ta upp det igen.
Det var en jävligt stor klass vi var. Jag fattar ingenting den täckte hela aulan och vaddå hur stora grupper ska man vara egetligen?! Om man ska disskuter en bok kan man ju inte vara 20 i varje grupp. Då skulle inte jag som skulle ha suttit nånstans fått säga min åsikt för ag hadeinte vågat utalat mig bara sådär. Hoaps det inte går till så.

Jag har allafall sett några utav mina kära elevvänner som jag kommer umgås med framöver och vad jag vet var det bara sisodär tre tanter och resten ungdomar. Så jag slpper nog umgås med tanterna:D. Jag känner inte attjag ärpå samma nivå som dom.

Usch vad ska jag ha på mig ikväll det regnar och är kallt. jag vill ju kunna se lite fin ut även om det ska regna. hmm, hoppas det slutar senare så jag inte blir lurvig i håret och plask plask i skorna. Hoppas det blir roligt!!

Nu ska jag diska i elin korridor. hoppas det inte kommer någon amerkan för jag gillar inte att prata engelska när jag diskar.!

I've got soul, but I'm not a soldier (elin)

Inatt har jag blivit väckt ur min skönhetssömn tre gånger; 23.55, 02.35 och 03.15. Det var inget jag uppskattade speciellt mycket. Det jobbiga är att jag inte kan stänga av mobilen, eftersom jag inte har någon annan väckarklocka. Men det är nog dags att införskaffa en nu. Vad är det som gör att folk tror att jag har lust att prata vid den tiden på dygnet? Herregud!

Nu har jag varit med Stina upp på hennes registrering, och sen stod vi i kö ca 45 min för att köpa böcker. Tyvärr glömde jag ta med mig böckerna som jag ska sälja, så jag ska snart gå upp och köa en stund till.

Idag börjar Stinas nollning. Själv hade jag tänkt städa mitt rum, men det känns nästan lite hopplöst för golvet är övertäckt med grejor, så jag kanske ska avvakta?

I lördags var vi på statt, det var kul =) Och på fredag åker jag, Stina, Natta, Rickard och Salla till Göteborg =)

pusshej

hit-på-träning (stina)

Idag började min hit-på-träning. Jag och Elin gick tre kilometer, tog och hoppade in på gustavsvik och simmade 700 meter och solade en halvtimme prick! Sen var det bara att vandra de där tre kilometrarna igen. Det var nog en bra start på dagen.
För nu har natta kommit hit och vi ska snart gå en liten pub-runda. Men det blir nog olearys med kareokekväll, och vi gillar´t. Ska inte dricka så mycket men jag tar vad Elin har:P.

Nu längtar jag tills jag ska få bo i mitt eget hem och diska mina egna tallrikar. Jag längtar att få bli ungkarl(kvinna).
Hoppas att annmarie inte skräpar ner för mycket nu innan jag flyttar in. och att alla hennes husdjur hur många ben dom än har inte har trängt i sin lukt i väggarna.

it is så

åhå ? (Elin)

Nu har jag hämtat ut mina två par glasögon på Specsavers, och det första jag såg när jag tittade mig i spegeln var hur väl finnen jag hade i pannan syndes. Allt ser onormalt skarpt ut faktiskt. Det känns i pannan iaf, som huvudvärk ungefär.

Nu ska jag o Stina snart ta en promenad till Brickebacken och kolla på film med Malin.

Imorn ska vi ta en promenad till Gustavsvik och simma och sola.

Igår jobbade jag på Tybbleängen igen. Jag var lite nervös att jag skulle ha glömt bort vart nån bodde efter nästan tre veckors ledigt. Det var faktiskt lite pinsamt när jag kvart i nio på kvällen försökte låsa upp dörren på huset bredvid det huset jag egentligen skulle in i. Och den utvecklingsstörda killen och hans två svarta hundar såg också lite förvånade ut när dom öppnade dörren.

ciao

Stina Maria Ohlsson

Just nu har jag kommit på att år 2008 var det år som jag har varit mest ledsen och jag vet att det kommer fortsätta året ut. Jag ska alltid komma ihåg det gud jävel! Du finns inte för mig.
Ska mina ögon alltid vara små röda och blöta? Fixa mina ögon.
Min mage vill åt ett håll min hjärna åt ett håll. Och mitt hjärta vet inte vad det vill. Det gör det alldeles för svårt för mig att veta vad jag ska göra. Eller vad jag vill. Och det gör ont!
Jan feb mar apr maj jun jul aug 8 månader av översvämning. när ska det sluta? När ska mina ögon sluta vara små och röda?.
Du var allt för mig sen blev du mindre. Du försvann ett tag sen upptäckte jag dig igen. Tillslut var jag förstörd, du förstörde mig. Nu är jag inte din och du inte min. Och jag vet att det kommer aldrig bli vi igen. För du har sårat mig så!
Men jag kommer alltid minnas dig på alla fina sätt och allt fint du har gjort.

Ingen får någonsin trycka ner mig och tro att den blir älskad tillbaka.


...(stina)

Skit och åter skit.
Vad vill du säga? Skit okej!

Tequila, konfirmation och diverse händigheter (Elin)

I fredags var det kräftskiva i Karlsdal. Det var våran familj, Inga-Maj och Jorma och tyskarna som har flyttat hit. Tyskarna hade två flaskor tequila med sig. Det slutade ganska vingligt med att jag gick in i en vägg på vägen mot min säng och dan efter kan nog bäst beskrivas med ett ord; illamående. Det var dock inte bara jag som mådde dåligt, så jag har ju att brås på. Jag vet ju att jag inte tål sprit, och att det är säkrast att jag håller mig till öl, men det verkar vara svårt för mig att få in. I och för sig beror det väl på vilka mängder sprit det handlar om också. Nu är det iaf nog (tills nästa gång iaf).

Idag var jag, Stina och Jonas på Janinas konfirmation. Det var väl trevligt. Stina var dock hungrig. Som tur var fanns det en punkt i programmet som kallades måltiden. Tyvärr var det inte McD utan bara knäckebröd (eller oblat om vi ska vara noga) och alkoholfritt vin. McD blev det ikväll istället.

Dom senaste dagarna har jag varit väldigt händig. Jag har:
1: Målat om en ram på en tavla.
2: Avfärgat ett knallrosa linne med först klorin och sen remol (som för övrigt luktar bajs).
3: Kommit in i slutspurten av virkningen på min väska (som är det första jag har virkat i hela mitt liv. Jag lärde mig virka, och jag började med väskan i maj).

Väldigt bra.



start, stop (stina)

Nu har jag fått en student lägenhet. om nu bara någon kan hjälpa mig med den duma skrivaren som står här hos mamma. Färgen är slut. Eller det finns färg men inte den svarta som jag just skulle ha.
Jag kommer allafall bo på grankottevägen så om ni händelsevis skulle ha vägarna förbi så:). Ja ni kan ju försöka hitta mig i den labuinten.

Idag vad jag och elin hos maja och snackade lite skit mellan himmel och lava. Alltid kommer det upp något nytt spännade som man gapar efter en lite stund. Så vips så flög det in en bulle där.

Jag slutar jobbet idag också. Gud så skönt att slippa att tänka på det. och jag kommer få slutlönen i september och sen får jag ju tillbaka på skatten nån dag här med:) så pengarna bara rullar in till mig. det behövs!

'Cause the day I thought I'd never get through, I got over you (Elin)

When you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.
(Daughtry - Over you)


Tyckte det var så bra skrivet bara =)

Jag har en plan. (stina)

Okej nu räcker det! Det är jobbigt att bo i Karlsdal just nu. alla mina saker står i lådor jag vill så gärna ha mitt eget hem nu. Jag kommer säkert trivas själv. Men nu har jag massa kuliga saker att se fram emot.
1. kräftskiva
2. kanske fest på lördag
3. Janinas konfirmation
4. ica maxi eller nått med mamma elin jonas.
5. nattas födelsedag/utgång.
6. skolstarten.
7. göteborgsresan

Jag ska också ta med mig jonas nån dag ut och fota lite runt omkring. till vissa ställen jag har viljat åka till länge och fotat. Jag mår bra av det. Jag får så många nya ideer. bara man använder fantasin. Elin kanske också vill följa med! 
 

Friends around (stina)

Det är tur att jag har vänner. För det är det viktigaste i livet. Jag kan leva utan dig men inte utan dom.
Har bestämmt att jag inte ska till mc donkan nått mer nu för jag orkar inbte ens åka dit och jag hatar att bara se massa minnen framför mig.

Jag kommer sakna er på donkan.

Idag ska jag ut med elin och donkanfolk sen imorgon ska jag ut igen i mitt älskade karlskogamen elin natta och malin.

Jag älskar mamma.

...... (Elin)

... och jag fick den klassiska spådomen att jag ska träffa en mörk främling och åka på en resa (eller två faktiskt).
haha.

Nu ska jag, Stina och Natta kolla på film. Imorn ska jag kolla synen och köpa nya gardiner.

Ciao

spådom (stina)

Jag har spått mig och det var väldigt spännade. Det som har hänt stämmde och det som ska hända hoppas jag stämmer. Så om det stämmer ser ni mig i gifta mig i kyrkan när jag är 25 år. :D

Putte i parken, IKEA, sushi och spåtanter (Elin)

I fredags var jag och Nathalie på Putte i parken. Trots att det kostade 445 kr för en kväll, så är jag glad att jag gick. Det är ju inte varje dag det händer nåt i Karlskoga. Förfesten var trevlig. Sen tappade jag bort alla, men lyckligtvis hittade jag dom igen så fort jag kommit fram till scenen där Håkan höll på och spelade. Håkan var bra. Adam Tensta var väl sådär. Annars var vi mest inne i öltältet. Det var i alla fall kul att träffa folk som man inte sett på länge.

Men det som slog hela Putte i parken var Leif. Alla från Karlskoga vet vem Leif är. Han som jämt sitter mitt emot jamjam, ungefär, och spelar gitarr och sjunger. Stina köpte hans skiva för några veckor sen. (Han hade tre brända skivor på gatan framför sig, som han sålde för 75 kr styck. Stina fick en för 50 kr). Den var faktiskt rätt bra.
    Iallafall så kom Leif in på viking ca halv 3 på natten när jag, Nathalie och nån skum, töntig kille med hängande ögonlock satt och åt pizza. Han ställde ifrån sig sin pizzakartong och satte sig mitt på golvet och började spela. Tillslut sjöng hela viking med, alla klappade takten och två feta gubbar började dansa vals med varann. Folk önskade låtar och pengarna strömmade in till Leif. Han höll väl på i minst en halvtimme innan pizzagubbarna tröttnade och han gick vidare med sin pizza och sin gitarr. Då vinglade vi (det var faktiskt ovantligt vingligt, trots att jag inte druckit så mkt) hem och sov. Men iallafall så skulle ni varit med. Det är inte ofta det är allsång på en proppfull pizzeria. Inte som jag känner till i vilket fall.

Igår var jag och Stina på IKEA. Hon köpte massvis med grejer. Jag köpte tre grejer. Burkar, en konservöppnare och en väckarklocka. (Alarmet på min mobil krånglar). En jättefin väckarklocka. Sen åt vi (jag och Nathalie) sushi och Stina tog kebabpizza. Jag åt ett par bitar, sen tröttnade jag och åt upp resterna av Stinas pizza istället.

Igår kväll satt jag, Stina och Nathalie och läste horoskop och kom så småningom in på spåtanter. Det finns en i Skranta i Karlskoga. Hon är från Iran eller Irak (jag blandar tyvärr alltid ihop namnen på de länderna) och vi har hört många som varit där, och det är alltid nåt som stämmer. Stina och Nathalie tjatade om att vi skulle dit men jag tycker faktiskt att det är lite läskigt egentligen. Men idag ringde Stina dit och vi har tid imorn 9.15, alla tre. Jag är faktiskt lite nervös. Jag tror egentligen inte på sånt där, men när man hört om så många personer som varit där och saker som stämt, så börjar jag faktiskt tveka lite. Iofs har jag inte hört det direkt från någon som varit där. I alla fall ska det bli intressant.

balans på räls (stina)

Nu känner jag att mitt ånglock har balanserat upp på spåret igen. Nu vet jag vad jag vill just nu sen får vi se hur jag vill med framtiden.

Människan är en väldigt nyfiken sak. Jag är själv nyfiken, men det finns gränser. Det finns även frågor som man inte ställer till en person som man knappt känner. Fast mitt bästa citat på det är: Jag står och är ledsen. Människa säger är alt bra? (jätte glatt). Jag svarar men tårar i hela facet  - Ja, allt är verkligen jätte bra. Varför fråga? varför?

Jag kan ärligt talat säga till er som undrar att jag och Tomas har slutfört något just nu. Vi är vänner och vi får se i framtiden hur vi känner. Just nu behöver vi bara vara ifred och bestiga våra egna berg.  Och för att må så bra som jag inte har gjort på ett halvår. Så så är det. Du kommer altid finnas i mitt hjärta föralltid.

Idag ser jag allafall fram emot dagen. IKEA 13.30 med elin. Jag har endel att köpa.
Sen rullar mammas volvo till Karlskoga till skranta och suchi resturangen. Mitt första napp på suchi blire där. Nathalie ska med och det ser jag fram emot att träffa henne för det var et tag sen.
Sen hämtar vi mammi efter jobbet och henne saknar vi alltid!
Det blir en bra dag helt enkelt. Fast det regnar:(.

Jag fick alla fal det första inlägget av mig och elin.:D.

Ohlsson sisters premiärinlägg

Nu har vi klippt det röda sidensnöret och invigt våran blogg. Ni är hjärtligt välkomna!

Denna kväll har Elin spenderat med pensionärerna i Tybble (för sista kvällen på kanske länge) och Stina med Saltkråkan och med Stinas godis. Imorgon efter Elins allra sista arbetsdag och en tur på IKEA så beger vi oss till folkrika Karlskoga för att äta sushi i Skranta. Nathalie tar vi med oss.

Vi har tänkt oss att använda den här bloggen som ett substitut för aftonbladet (om man räknar bort nyheterna).
skämt åsido så ska vi ha bloggen tillsammans för att sen skriva egna blogginlägg och även skicka små hälsningar tll varann. Det blir inte tjatigt utan intressant.

ha en bra kväll i rusket och ta något litet till livs!
hejdå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0