utdrag ur Stinas kalender (Elin)

Söndag den 1 februari: "ÄTA"

Måndag den 30 mars: Färga Elins hår
Tisdag den 31 mars: Färga Elins hår
Onsdag den 1 april: Färgade Elins hår


Lista på utgifter:
träningskort
tågluff
potatispinne




Hurra! (Elin)

Nr 1: Jag har idag, efter ca ett års letande, hittat en 1 liters förpackning med kokosyoghurt! Jag säger inte vart för då kanske det är nån som handlar upp all (men om det är nån som är särskilt intresserad kan jag lämna ett hemligt tips).

Nr 2: Jag har tagit mig igenom ännu en bok!

Nr 3: Jag har haft med mig matlåda måndag, tisdag, onsdag och har även fixat en tills imorn. Det är jag riktigt nöjd över.


Sen har jag väl inte så mycker mer att hurra över just idag. Ska läsa igenom vårat grupparbete nu och sen ska jag äta en 3 krs chokladbit och kolla på film med Stina.

Adios

jahaja, (elin)

"Life is what happens while you're busy making other plans" - John Lennon




Jag gillar inte den här veckan. Iofs hade jag redan bestämt mig för det i förväg. Lite dumt kanske. Men det är ju snart fredag. Det är lite för mycket läsning, grupparbeten, intervjuer, föreläsningar, kommunikationsövningar m.m. den här veckan tycker jag. Dessutom så känns det som att det blivit så mycket socionomgrejer och psykologigrejer på senaste tiden så att jag nästan blir avigt inställd. Jag har alltid haft svårt för att gå in för något helhjärtat. Det finns alldeles för mycket saker som jag är intresserad av och som jag vill göra. Och när alla andra tycker att allt är så intressant och pratar om vad dom vill jobba med sen (jag har ingen aning, tar det som det kommer) så känner jag mer för att bila genom Afrika, börja jobba på en cirkus, bosätta mig på Cuba eller kanske skaffa nåt jätteytligt jobb där man slipper tänka och vara seriös jämt. Kanske modedesigner (inte för att jag är så värst bra på mode men.. kanske inredare, eller bagare). Sen känner jag också för att bara hitta på massa dumt och göra saker som man inte får göra, haha. Det är jobbigt att hela tiden hålla på med massa psykologiska teorier som ska förklara varför folk mår dåligt och beter sig som de gör. Ibland känner jag bara att äh, måste man analysera allt. Man kan må dåligt för att man haft en dålig bakgrund eller för att man tänker fel tankar. Mäniskor i en grupp påverkar varandra. Jaha? Det var det väl ingen som tvivlade på från början heller. Jag läste ett citat en gång som var ungefär såhär; "psykologi berättar saker man redan vet, med ord man inte förstår". Det ligger faktiskt lite sanning i det.

På lördag är det iallafall fest =)
Den här låten blir man så glad av!


hejhejhallå (Elin)

Det var längesen jag skrev nåt, men det beror på att jag är lite upptagen med att läsa en bok, eller sju. Och det ska jag fortsätta med. (Det och att kolla på how i met your mother. Har bara 6 avsnitt kvar, så har jag sett alla sen tror jag). Jag hoppas iallafall att det blir en riktig fest den 3e juni efter tentan.

Jag lägger in en låt istället. Den är så fin! Det är en sån låt som jag aldrig tröttnar på..


RSS 2.0